Klassisk julemat
Stor julematbuffet
Juletapas
Vår nystekte ribbe serveres med husets medisterkaker, julepølser, surkål, rødkål tilsmakt solbær, rørte tyttebær, julesaus og morenepoteter fra Nøtterøy med smør og dill. Holder til 2 ganger servering.
Klassisk ribbe
Pinnekjøtt
Medisterkaker og julepølser
Vossakorv
Surkål
Rødkål tilsmakt solbær
Kålrotstappe
Morenepoteter fra Nøtterøy med smør og dill
Rørte tyttebær & sennep
Julesaus
Pinnekjøtt sjy
Dessert:
Klassisk riskrem med ekte vanilje, syltet kirsebær & kirsebær saus
Varmt:
Pigwings med juleglaze
Chorizo & grilla grønt med estragon og sitron
Morenepoteter fra Nøtterøy med brunet smør og dill
Utbeinet kyllinglår, sesongens grønt og romescosaus
Temperert:
Lettrøkt laks med ferskostkrem og fennikel
Søtpotetsalat med sultan rosin, hasselnøtt og tindved
Ingefærsyltet eple, sviske og sølvløk
Langtidsmodnet Coppa skinke fra Tind
Marinert rødbete og sellerisalat med bringebær og balsamico
Italiensk salami
Brie med eple og tyttebærkompott
Focaccia
Aioli
Pris: 398,-
Pris:
550,- med riskrem-dessert
498,- uten dessert
Pris: 498,-
Allergener: Melk, gluten, sennep, selleri
Allergener: Melk, sennep, gluten, hvete
Allergener: Melk, sennep, gluten, hvete, mandel, fisk, hasselnøtt, selleri, egg
Klassisk julemat
Vår nystekte ribbe serveres med husets medisterkaker, julepølser, surkål, rødkål tilsmakt solbær, rørte tyttebær, julesaus og morenepoteter fra Nøtterøy med smør og dill. Holder til 2 ganger servering.
Pris: 398,-
Allergener: Melk, gluten, sennep, selleri
Stor julematbuffet
Klassisk ribbe
Pinnekjøtt
Medisterkaker og julepølser
Vossakorv
Surkål
Rødkål tilsmakt solbær
Kålrotstappe
Morenepoteter fra Nøtterøy med smør og dill
Rørte tyttebær & sennep
Julesaus
Pinnekjøtt sjy
Dessert:
Klassisk riskrem med ekte vanilje, syltet kirsebær & kirsebær saus
Pris:
550,- med riskrem-dessert
498,- uten dessert
Allergener: Melk, sennep, gluten, hvete
Juletapas
Varmt:
Pigwings med juleglaze
Chorizo & grønt med estragon og sitron
Morenepoteter fra Nøtterøy med brunet smør og dill
Utbeinet kyllinglår, sesongens grønt og romescosaus
Temperert:
Lettrøkt laks med ferskostkrem og fennikel
Søtpotetsalat med sultan rosin, hasselnøtt og tindved
Ingefærsyltet eple, sviske og sølvløk
Langtidsmodnet Coppa skinke fra Tind
Marinert rødbete og sellerisalat med bringebær og balsamico
Italiensk salami
Brie med eple og tyttebærkompott
Focaccia
Aioli
Pris: 498,-
Allergener: Melk, sennep, gluten, hvete, mandel, fisk, hasselnøtt, selleri, egg
Tilvalg:
Marinerte tigerreker i krydret saus med mango (skalldyr)
Pris: 55,-
***
Klassiske juleribbe med vår rødkål tilsmakt solbær
Pris: 69,-
***
Kjøttboller i tomatisert saus med urter (selleri, sennep)
Pris: 55,-
***
Medisterkake og surkål (selleri, melk, sennep)
Pris: 49,-
Dessert til Julemat
Disse dessertene er spesielt laget for avslutning på et hyggelig måltid. Dessertene leveres ferdig anrettet i sylteglass.
Klassisk riskrem med ekte vanilje
Klassisk riskrem med ekte vanilje
Syltet kirsebær og kirsebær saus
Pris: 98,-
Allergi: Melk
Yoghurt & Vanilje Panna cotta-
Yoghurt og vanilje panna cotta
Mangokompott, granateple og sjokolade jord
Pris: 124,-
Allergi: Melk
Melkesjokolademousse med pepperkakekrønsj
Melkesjokolademousse med pepperkakekrønsj
Kirsebærgelé, oxalis og syltet kirsebær
Pris: 129,-
Allergi: Melk, egg, soya, hvete, gluten
Ta kontakt, så skreddersyr vi et tilbud!