Klassisk julemat

Stor julematbuffet

Juletapas

Vår nystekte ribbe serveres med husets medisterkaker, julepølser, surkål, rødkål tilsmakt solbær, rørte tyttebær, julesaus og morenepoteter fra Nøtterøy med smør og dill. Holder til 2 ganger servering.

Klassisk ribbe
Pinnekjøtt
Medisterkaker og julepølser
Vossakorv
Surkål
Rødkål tilsmakt solbær
Kålrotstappe
Morenepoteter fra Nøtterøy med smør og dill
Rørte tyttebær & sennep
Julesaus
Pinnekjøtt sjy

Dessert:

Klassisk riskrem med ekte vanilje, syltet kirsebær & kirsebær saus

Varmt:
Pigwings med juleglaze
Chorizo & grilla grønt med estragon og sitron
Morenepoteter fra Nøtterøy med brunet smør og dill
Utbeinet kyllinglår, sesongens grønt og romescosaus

Temperert:
Lettrøkt laks med ferskostkrem og fennikel
Søtpotetsalat med sultan rosin, hasselnøtt og tindved
Ingefærsyltet eple, sviske og sølvløk
Langtidsmodnet Coppa skinke fra Tind
Marinert rødbete og sellerisalat med bringebær og balsamico
Italiensk salami
Brie med eple og tyttebærkompott
Focaccia
Aioli

Pris: 398,-

Pris:

550,- med riskrem-dessert

498,- uten dessert

Pris: 498,-

Allergener: Melk, gluten, sennep, selleri

Allergener: Melk, sennep, gluten, hvete

Allergener: Melk, sennep, gluten, hvete, mandel, fisk, hasselnøtt, selleri, egg

Klassisk julemat

Vår nystekte ribbe serveres med husets medisterkaker, julepølser, surkål, rødkål tilsmakt solbær, rørte tyttebær, julesaus og morenepoteter fra Nøtterøy med smør og dill. Holder til 2 ganger servering.

Pris: 398,-

Allergener: Melk, gluten, sennep, selleri

Stor julematbuffet

Klassisk ribbe
Pinnekjøtt
Medisterkaker og julepølser
Vossakorv
Surkål
Rødkål tilsmakt solbær
Kålrotstappe
Morenepoteter fra Nøtterøy med smør og dill
Rørte tyttebær & sennep
Julesaus
Pinnekjøtt sjy

Dessert:

Klassisk riskrem med ekte vanilje, syltet kirsebær & kirsebær saus

Pris:

550,- med riskrem-dessert

498,- uten dessert

Allergener: Melk, sennep, gluten, hvete

Juletapas

Varmt:
Pigwings med juleglaze
Chorizo & grønt med estragon og sitron
Morenepoteter fra Nøtterøy med brunet smør og dill
Utbeinet kyllinglår, sesongens grønt og romescosaus

Temperert:
Lettrøkt laks med ferskostkrem og fennikel
Søtpotetsalat med sultan rosin, hasselnøtt og tindved
Ingefærsyltet eple, sviske og sølvløk
Langtidsmodnet Coppa skinke fra Tind
Marinert rødbete og sellerisalat med bringebær og balsamico
Italiensk salami
Brie med eple og tyttebærkompott
Focaccia
Aioli

Pris: 498,-

Allergener: Melk, sennep, gluten, hvete, mandel, fisk, hasselnøtt, selleri, egg

Tilvalg:

Marinerte tigerreker i krydret saus med mango (skalldyr)
Pris: 55,-
***
Klassiske juleribbe med vår rødkål tilsmakt solbær
Pris: 69,-
***
Kjøttboller i tomatisert saus med urter (selleri, sennep)
Pris: 55,-
***
Medisterkake og surkål (selleri, melk, sennep)
Pris: 49,-

Dessert til Julemat

Disse dessertene er spesielt laget for avslutning på et hyggelig måltid. Dessertene leveres ferdig anrettet i sylteglass.

Klassisk riskrem med ekte vanilje

Klassisk riskrem med ekte vanilje
Syltet kirsebær og kirsebær saus

Pris: 98,-

Allergi: Melk

Yoghurt & Vanilje Panna cotta-

Yoghurt og vanilje panna cotta
Mangokompott, granateple og sjokolade jord

Pris: 124,-

Allergi: Melk

Melkesjokolademousse med pepperkakekrønsj

Melkesjokolademousse med pepperkakekrønsj
Kirsebærgelé, oxalis og syltet kirsebær

Pris: 129,-

Allergi: Melk, egg, soya, hvete, gluten

Ta kontakt, så skreddersyr vi et tilbud!

Ta kontakt