Forretter
Her er noen av våre forretter. Vi skreddersyr rettene etter dine ønsker. Alle selskapsmenyer leveres kun med personell fra oss. Oppgitte priser forutsetter minimum 25 gjester. For tjenesten kokk hjem og mindre selskaper, ta kontakt for pristilbud.
Gulrot Ingefær
Kremet suppe av gulrot og ingefær serveres med sesam grillet tigerreke, bakt gulrot, sjalottløk og grønne erter.
Pris: 142,-
Allergi: Melk, skalldyr, sesam
Laks fra Frøya
Vår lettbakte og lettrøkte laks, variasjon på blomkål, dill, sukkererter, urter og beurre blanc
Pris: 165,-
Allergi: Fisk, egg, sennep, melk, sulfitt
Kamskjell og blomkål
Pannestekt kamskjell serveres med blomkål suppe, sauterte små erter, estragon og syrlig løk.
Pris: 182,-
Allergi: Bløtdyr, melk, rug
Tartar av ørret
Tartar av ørret med smak av sitron, dill og kapers, krydite av fine småvekster, syrlig agurk, fennikel og dill emulsjon
Pris: 168,-
Allergi: Fisk, egg, sennep
Carpaccio av okse
Serveres med fargede tomater, parmesan, friske urter, småsalat, oliven olje, pinjekjerner, ferskost krem tilsmakt tørket skogsopp
Pris: 196,-
Allergi: Melk, pinjekjerner
Hovedretter
Her viser vi 4 forskjellige kombinasjoner av tilbehør som vi har satt sammen med ulike kjøtt- og fiskeslag som passer godt sammen. Du velger selv hvordan kjøtt du ønsker, og vi har foreslått dette tilbehøret. Poteter ser du også etter hovedrettene. Prisene ligger under. Har du andre ønsker eller spørsmål, ta gjerne kontakt.
Kalve culotte // Kylling bryst fra Stange // Ytrefilet av lam fra Hallingskarvet
Glasert løk etter sesong, ristet skogsopp, bakte små tomater fra Kjær gartneri og kremet skogsoppsaus laget på kalvekraft.
Allergi: Melk, sulfit, selleri
Andeconfit // Lammeskank // Bresert spissbryst av kalv
Confitert gulrot, chorote av kål, syltet delikatesseløk, ristet sopp, solbær sjy og mandelpotetpure.
Allergi: Melk, sulfit, selleri
Ishavsrøye // Torsk // Brosme // Breiflabb
Sautert spisskål, pure av grønne erter, jordskok, saltbakte småløk, syltet reddik og burre blanch tilsmakt eple.
Allergi: Melk, fisk, sulfit, selleri
Andebryst fra Stange // DåHjort // Entrecôte av okse // Indrefilet av okse
Saltbakte beter, grønnkål, sauterte aspargesbønner, bakt sellerirot, syrlig rødløk og rødvinssaus tilsmakt estragon.
Allergi: Melk, sulfit, selleri
Potet
Velg mellom små urtebakte poteter fra Bjertnæs og Hoel på Nøtterøy eller mandelpotet pure.
Fløtegratinerte poteter + 15 kr per pers. Andre poteter på forespørsel.
Allergi: Melk
Våre priser
Kyllingbryst fra Stange 338,-
Bressert spissbryst av Kalv 339,-
Andeconfit 359,-
Brosme 359,-
Torsk/skrei 382,-
Ishavsrøye 359,-
Lammeskank 359,-
Kalve Culotte 387,-
Entrecôte av okse 395,-
Lam fra Hallingsskarvet 395,-
Indrefilet av okse 440,-
Breiflabb 419,-
Andebryst 398,-
Då hjort 435,-
Kalv entrecôte: 419,-
Waygu entrecôte pris på forespørsel
Desserter
Disse dessertene er spesielt laget for avslutning på et hyggelig måltid.
Pasjonsfrukt curd
Pasjonsfrukt curd serveres med vår egne bringebærsorbet, italiensk marengs, lakris, sitronverbena, hasselnøtt krokan og tørket bringebær
Pris: 168,-
Allergi: Melk, egg, hasselnøtt, mandel, hvete
Sjokolademousse
Vår nydelige sjokolade mousse i følge med yoghurt og lime sorbet, marinert appelsin, sprø mandel og poppet kokos crunch
Pris: 165,-
Allergi: Melk, egg, mandel, kokkos
Yoghurt og vanilje pannacotta
Yoghurt og vanilje pannacotta serveres med marinert ananas, mango, hvitfersken sorbet og tørket bringebær
Pris: 149,-
Allergi: Melk
Is og sorbet
3 kuler is og sorbet etter ønske serveres med marinert ananas, appelsin, sitronverbena og hylleblomst granite
Pris: 199,-
Allergi: Melk, egg