Om oss

Kokker med stjerneerfaring & kvalitetsråvarer

Om oss


Kokker med stjerneerfaring & kvalitetsråvarer

Hvem er vi?

Vi er et Catering og Event foretak fra Tønsberg, som fokuserer på gode bærekraftige råvarer. Vi fokuserer på kvalitet og den gode smaken. Våre ansatte er dyktige kokker med lang erfaring.

Vi satser på kvalitet! Vi bruker gamle og moderne teknikker. Vi koker krafter, lager iskrem og sorbeter, sylter, fermenterer, råner og langtidssteker.

Vi lager alt fra tradisjonelle snitter, tapaser i alle prisklasser, gode gammeldagse gryter, 3- retters middager til store 7 retters smaksmenyer.

Råvarene betyr mye for oss! Vi elsker å bruke tid i skogen, plukker sopp og bær, ville urter og blomster. Grønnsakene henter vi mest mulig lokalt. Slik at råvarene alltid er på topp og gir det lille ekstra.

Vi har et stort mobilt kjøkken som heter ”Kitchen In a Box”, dette gjør at vi er svært mobile og kan levere på hele Østlandet. Dette er ett proft kjøkken på henger, med alt du kan tenke deg av kjøkkenutstyr. Denne ble bygget til innspillingen av Jo Nesbøs storfilm ”Snømannen”. Herfra kan vi servere mat til alle arrangement, overalt.

Magnus Nilsen

Head Chef & Daglig leder

Magnus gikk sin læretid ved restaurant Statholdergaarden i Oslo som har en stjerne i Guide Michelin. Senere har han jobbet ved Kongeskipet Norge og en rekke andre bra spisesteder i Norge.


Tin Mikael Rivå

Kreativ Chef & Konsulent

Tin er vår kreative leder og konsulent. Rivå startet sin karriere som lærling ved Gamle Raadhus i Oslo, som den gangen hadde en stjerne i Guide Michelin. Han har også jobbet ved flere kjente restauranter på Østlandet. Blant annet i Kolonihagen og som Sous Chef ved restaurant Conradis i Tønsberg.