Forretter

Her er noen av våre forretter. Vi skreddersyr rettene etter ditt behov.

Gulrot Ingefær

Kremet suppe av gulrot og ingefær serveres med sesam grillet tigerreke, bakt gulrot, sjalottløk og grønne erter.

Pris: 94,-

Allergi: Melk, skalldyr, sesam

Laks fra Frøya

Vår lettbakte og lettrøkte laks, variasjon på blomkål, dill, sukkererter, urter og beurre blanc

Pris: 109,-

Allergi: Fisk, egg, sennep, melk, sulfitt

Kamskjell og blomkål

Pannestekt kamskjell serveres med blomkål suppe, sauterte små erter, estragon og syrlig løk.

Pris: 119,-

Allergi: Bløtdyr, melk, rug

Tartar av ørret

Tartar av ørret med smak av sitron, dill og kapers, krydite av fine småvekster, syrlig agurk, fennikel og dill emulsjon

Pris: 115,-

Allergi: Fisk, egg, sennep

Carpaccio av okse

Serveres med fargede tomater, parmesan, friske urter, småsalat, oliven olje, pinjekjerner, ferskost krem tilsmakt tørket skogsopp

Pris: 124,-

Allergi: Melk, pinjekjerner

Hovedretter

Her viser vi 4 forskjellige kombinasjoner av tilbehør som vi har satt sammen med ulike kjøtt- og fiskeslag som passer godt sammen. Du velger selv hvordan kjøtt du ønsker, og vi har foreslått dette tilbehøret. Poteter ser du også etter hovedrettene. Prisene ligger under.  Har du andre ønsker eller spørsmål, ta gjerne kontakt.

Kalve culotte // Kylling bryst fra Stange // Ytrefilet av lam fra Hallingskarvet

Glasert løk etter sesong, ristet skogsopp, bakte små tomater fra Kjær gartneri og kremet skogsoppsaus laget på kalvekraft.

Allergi: Melk, sulfit, selleri

Andeconfit // Lammeskank // Bresert spissbryst av kalv

Confitert gulrot, chorote av kål, syltet delikatesseløk, ristet sopp, solbær sjy og mandelpotetpure.

Allergi: Melk, sulfit, selleri

Ishavsrøye // Torsk // Brosme // Breiflabb

Sautert spisskål, pure av grønne erter, jordskok, saltbakte småløk, syltet reddik og burre blanch tilsmakt eple.

Allergi: Melk, fisk, sulfit, selleri

Andebryst fra Stange // DåHjort // Entrecôte av okse // Indrefilet av okse

Saltbakte beter, grønnkål, sauterte aspargesbønner, bakt sellerirot, syrlig rødløk og rødvinssaus tilsmakt estragon.

Allergi: Melk, sulfit, selleri

Potet

Velg mellom små urtebakte poteter fra Bjertnæs og Hoel på Nøtterøy eller mandelpotet pure.

Fløtegratinerte poteter + 15 kr per pers. Andre poteter på forespørsel.

Allergi: Melk

Våre priser

Kyllingbryst fra Stange 298,-

Bressert spissbryst av Kalv 299,-

Andeconfit 305,-

Brosme 298,-

Torsk/skrei 325,-

Ishavsrøye 329,-

Lammeskank 329,-

Kalve Culotte 335,-

Entrecôte av okse 339,-

Lam fra Hallingsskarvet 349,-

Indrefilet av okse 349,-

Breiflabb 349,-

Andebryst 349,-

Då hjort 379,-

Waygu entrecôte pris på forespørsel

Desserter

Disse dessertene er spesielt laget for avslutning på et hyggelig måltid.

Pasjonsfrukt curd

Pasjonsfrukt curd serveres med vår egne bringebærsorbet, italiensk marengs, lakris, sitronverbena, hasselnøtt krokan og tørket bringebær

Pris: 118,-

Allergi: Melk, egg, hasselnøtt, mandel, hvete

Sjokolademousse

Vår nydelige sjokolade mousse i følge med yoghurt og lime sorbet, marinert appelsin, sprø mandel og poppet kokos crunch

Pris: 122,-

Allergi: Melk, egg, mandel, kokkos

Yoghurt og vanilje pannacotta

Yoghurt og vanilje pannacotta serveres med marinert ananas, mango, hvitfersken sorbet og tørket bringebær

Pris: 99,-

Allergi: Melk

Is og sorbet

3 kuler is og sorbet etter ønske serveres med marinert ananas, appelsin, sitronverbena og hylleblomst granite

Pris: 115,-

Allergi: Melk, egg