Klassisk julemat

Pinnekjøtt

Stor julemat buffé

Klassisk ribbe serveres med sprø svor, hjemmelaget rødkål og surkål, nystekte medisterkaker, julepølser, nyrørte tyttebær, svisker, sennep og julesaus.

Dere velger selv om dere ønsker nykokte mandelpoteter eller små urtebakte poteter fra Bjertnæs og Hoel på Nøtterøy.

Nydampet pinnekjøtt serveres med hjemmelaget kålrotstappe, vossakorv, nyrørte tyttebær og sennep.

Dere velger selv om dere ønsker nykokte mandelpoteter eller små urtebakte poteter fra Bjertnæs og Hoel på Nøtterøy.

Klassisk ribbe serveres med sprø svor

Nykokt Pinnekjøtt

Nystekte medisterkaker

Julepølser og vossakorv

Hjemmelaget rødkål og surkål

Nydelig kålrot stappe

Nyrørte tyttebær, svisker og sennep

Julesaus og pinnekjøtt sjy

Nykokte mandelpoteter

Pris: 349,-

Allergener: Melk, egg, sennep, selleri, sulfitt, hvete

Pris: 375,-

Allergener: Melk, egg, hvete, sulfitt, selleri, sennep

Pris: 398,-

Allergener: Melk, egg, hvete, sulfitt, selleri, sennep

Klassisk julemat

Klassisk ribbe serveres med sprø svor, hjemmelaget rødkål og surkål, nystekte medisterkaker, julepølser, nyrørte tyttebær, svisker, sennep og julesaus.

Dere velger selv om dere ønsker nykokte mandelpoteter eller små urtebakte poteter fra Bjertnæs og Hoel på Nøtterøy.

Pris: 349,-

Allergener: Melk, egg, sennep, selleri, sulfitt, hvete

Pinnekjøtt

Nydampet pinnekjøtt serveres med hjemmelaget kålrotstappe, vossakorv, nyrørte tyttebær og sennep.

Dere velger selv om dere ønsker nykokte mandelpoteter eller små urtebakte poteter fra Bjertnæs og Hoel på Nøtterøy.

Pris: 375,-

Allergener: Melk, egg, hvete, sulfitt, selleri, sennep

Stor julemat buffé

Klassisk ribbe serveres med sprø svor

Nykokt Pinnekjøtt

Nystekte medisterkaker

Julepølser og vossakorv

Hjemmelaget rødkål og surkål

Nydelig kålrot stappe

Nyrørte tyttebær, svisker og sennep

Julesaus og pinnekjøtt sjy

Nykokte mandelpoteter

Pris: 398,-

Allergener: Melk, egg, hvete, sulfitt, selleri, sennep

Dessert til Jul

Disse dessertene er spesielt laget for avslutning på et hyggelig julemåltid. Dessertene er laget etter gamle, klassiske oppskrifter.

Riskrem med ekte vanilje

Klassisk riskrem med ekte vanilje i følge med kirsebær saus, syltede kirsebær og hakkede mandler.

Leveres med mandel og marsipan gris

Pris: 89,-

Allergi: Melk, mandel

Klassisk karamellpudding

Klassisk karamellpudding, serveres med håndpisket krem og karamellsaus

Pris: 85,-

Allergi: melk, egg