Vegetar Tapas

Tapas

Stor Tapas

Minimum 15 personer

Varmt:
Grilla grønsaker med estragon og sitron
Bakt blomkål, syrlig rødløk, grønne erter tilsmakt trøffel
Ovnsbakte små poteter med brunet smør og urter

Varmt:
Chorizo & grilla grønnsaker med estragon & sitron
Langtidsbraisert svinesticks med koreansk BBQ glaze
Kyllingvinger fra Stange med sesongens inspirasjon
Morenepoteter fra Nøtterøy med brunet smør & urter

Varmt:
Svineside med vår egen soya  & koriander glaze
Chorizo med bakt paprika & timian
Våre klassiske kjøttboller i sugo de putanesca
Små urtepoteter med brunet smør & urter

Temperert:
Lettsyltet beter med tindved og valnøtt
Brokkoli, spisskumen og mandel
Byggrynsalat med stangselleri, jalapeno og paprika
Røkt norsk ost og grillet paprika
Tomatsalat med melon, basilikum & mozzarella

Marinerte oliven
Aioli
Humus
Tomatpesto
Nybakt focaccia

Temperert:
Langtidsmodnet coppa spekeskinke fra Tind
Kremet potetsalat med yoghurt, dill & oliven
Sommerkål og kikert salat med granateple mynte & feta
Modnet brie med vår egne fruktkompott
Salte mandler
Focaccia med rosmarin
Marinerte oliven
Aioli

Temperert:
Vår lettrøkte laks med dill & fennikel
Langtidsmodnet Tronfjell spekeskinke fra Tynset
Italiensk salami & oliven
Manchego & Provolone Dolce
Lettsylta tapas grønnsaker
Tomatsalat med melon, basilikum & mozzarella
Potetsalat med yoghurt, dill & oliven
Marinert rødbetesalat med valnøtt og tindved
Nybakt focaccia med rosmarin
Aioli
Tomatpesto

Pris: 398,-

Allergener: Melk, hvete, bygg, sesam, sennep, selleri, egg, sulfitt, valnøtt, mandel

Pris: 429,-

Allergener: Hvete, rug, egg, melk, sesam, sennep, soya, nøtter, mandel, selleri

Pris: 539,-

Allergener: Hvete, rug, egg, melk, sennep, fisk, soya, nøtter, mandel, valnøtt, sulfit, selleri

Juleinspirert tapas

Varmt:
Pigwings med juleglaze
Chorizo & grillet grønnsaker med estragon og sitron
Morenepoteter fra Nøtterøy med brunet smør og dill
Utbeinet kyllinglår, sesongens grønt og romescosaus

Temperert:
Lettrøkt laks med ferskostkrem og fennikel
Søtpotetsalat med sultan rosin, hasselnøtt og tindved
Ingefærsyltet eple, sviske og sølvløk
Langtidsmodnet Coppaskinke fra Tind
Marinert rødbetesalat med valøtt og tindved
Italiensk salami
Brie med eple og tyttebærkompott
Focaccia
Aioli

Pris: 498,-

Allergener:Hvete, rug, egg, melk, sesam, sennep nøtter, mandel, valnøtt, selleri

Vegetar Tapas

Varmt:
Grilla grønsaker med estragon og sitron
Bakt blomkål, syrlig rødløk, grønne erter tilsmakt trøffel
Ovnsbakte små poteter med brunet smør og urter

Temperert:
Lettsyltet beter med tindved og valnøtt
Brokkoli, spisskumen og mandel
Byggrynsalat med stangselleri, jalapeno og paprika
Røkt norsk ost og grillet paprika
Tomatsalat med melon, basilikum & mozzarella

Marinerte oliven
Aioli
Humus
Tomatpesto
Nybakt focaccia

Pris: 398,-

Allergener: Melk, hvete, bygg, sesam, sennep, selleri, egg, sulfitt, valnøtt, mandel

Tapas

Varmt:
Chorizo & grilla grønnsaker med estragon & sitron
Langtidsbraisert svinesticks med koreansk BBQ glaze
Kyllingvinger fra Stange med sesongens inspirasjon
Morenepoteter fra Nøtterøy med brunet smør & urter

Temperert:
Langtidsmodnet coppa spekeskinke fra Tind
Kremet potetsalat med yoghurt, dill & oliven
Sommerkål og kikert salat med granateple mynte & feta
Modnet brie med vår egne fruktkompott
Salte mandler
Focaccia med rosmarin
Marinerte oliven
Aioli

Pris: 429,-

Allergener: Hvete, rug, egg, melk, sesam, sennep, soya, nøtter, mandel, selleri

Stor Tapas

Minimum 15 personer

Varmt:
Svineside med vår egen soya  & koriander glaze
Chorizo med bakt paprika & timian
Våre klassiske kjøttboller i sugo de putanesca
Små urtepoteter med brunet smør & urter

Temperert:
Vår lettrøkte laks med dill & fennikel
Langtidsmodnet Tronfjell spekeskinke fra Tynset
Italiensk salami & oliven
Manchego & Provolone Dolce
Lettsylta tapas grønnsaker
Tomatsalat med melon, basilikum & mozzarella
Potetsalat med yoghurt, dill & oliven
Marinert rødbetesalat med valnøtt og tindved
Nybakt focaccia med rosmarin
Aioli
Tomatpesto

Pris: 539,-

Allergener: Hvete, rug, egg, melk, sennep, fisk, soya, nøtter, mandel, valnøtt, sulfit, selleri

Juleinspirert tapas

Varmt:
Pigwings med juleglaze
Chorizo & grillet grønnsaker med estragon og sitron
Morenepoteter fra Nøtterøy med brunet smør og dill
Utbeinet kyllinglår, sesongens grønt og romescosaus

Temperert:
Lettrøkt laks med ferskostkrem og fennikel
Søtpotetsalat med sultan rosin, hasselnøtt og tindved
Ingefærsyltet eple, sviske og sølvløk
Langtidsmodnet Coppaskinke fra Tind
Marinert rødbetesalat med valøtt og tindved
Italiensk salami
Brie med eple og tyttebærkompott
Focaccia
Aioli

Pris: 498,-

Allergener:Hvete, rug, egg, melk, sesam, sennep nøtter, mandel, valnøtt, selleri

Dessert til Tapas

Disse dessertene er spesielt laget for avslutning på et hyggelig måltid. Dessertene leveres ferdig anrettet i sylteglass.

Pasjonsfrukt curd

Pasjonsfrukt curd serveres med marengse, lakris, tindved gel
hasselnøtt krokan og tørket bringebær

Pris: 129,-

Allergi: Melk, egg, hasselnøtt, mandel, hvete

Yoghurt & Vanilje Pannacotta

Yoghurt og vanilje pannacotta serveres med bringebær gel, marinert ananas, karamellisert hvitsjokolade  & tørket bringebær

Pris: 119,-

Allergi: melk