Vegetar Tapas
Tapas
Stor Tapas
Minimum 15 personer
Varmt:
Grilla grønsaker med estragon og sitron
Bakt blomkål, syrlig rødløk, grønne erter tilsmakt trøffel
Ovnsbakte små poteter med brunet smør og urter
Varmt:
Chorizo & grilla grønnsaker med estragon & sitron
Langtidsbraisert svinesticks med koreansk BBQ glaze
Kyllingvinger fra Stange med sesongens inspirasjon
Morenepoteter fra Nøtterøy med brunet smør & urter
Varmt:
Svineside med vår egen soya & koriander glaze
Chorizo med bakt paprika & timian
Våre klassiske kjøttboller i sugo de putanesca
Små urtepoteter med brunet smør & urter
Temperert:
Lettsyltet beter med tindved og valnøtt
Brokkoli, spisskumen og mandel
Byggrynsalat med stangselleri, jalapeno og paprika
Røkt norsk ost og grillet paprika
Tomatsalat med melon, basilikum & mozzarella
Marinerte oliven
Aioli
Humus
Tomatpesto
Nybakt focaccia
Temperert:
Langtidsmodnet coppa spekeskinke fra Tind
Kremet potetsalat med yoghurt, dill & oliven
Sommerkål og kikert salat med granateple mynte & feta
Modnet brie med vår egne fruktkompott
Salte mandler
Focaccia med rosmarin
Marinerte oliven
Aioli
Temperert:
Vår lettrøkte laks med dill & fennikel
Langtidsmodnet Tronfjell spekeskinke fra Tynset
Italiensk salami & oliven
Manchego & Provolone Dolce
Lettsylta tapas grønnsaker
Tomatsalat med melon, basilikum & mozzarella
Potetsalat med yoghurt, dill & oliven
Marinert rødbetesalat med valnøtt og tindved
Nybakt focaccia med rosmarin
Aioli
Tomatpesto
Pris: 398,-
Allergener: Melk, hvete, bygg, sesam, sennep, selleri, egg, sulfitt, valnøtt, mandel
Pris: 429,-
Allergener: Hvete, rug, egg, melk, sesam, sennep, soya, nøtter, mandel, selleri
Pris: 539,-
Allergener: Hvete, rug, egg, melk, sennep, fisk, soya, nøtter, mandel, valnøtt, sulfit, selleri
Juleinspirert tapas
Varmt:
Pigwings med juleglaze
Chorizo & grillet grønnsaker med estragon og sitron
Morenepoteter fra Nøtterøy med brunet smør og dill
Utbeinet kyllinglår, sesongens grønt og romescosaus
Temperert:
Lettrøkt laks med ferskostkrem og fennikel
Søtpotetsalat med sultan rosin, hasselnøtt og tindved
Ingefærsyltet eple, sviske og sølvløk
Langtidsmodnet Coppaskinke fra Tind
Marinert rødbetesalat med valøtt og tindved
Italiensk salami
Brie med eple og tyttebærkompott
Focaccia
Aioli
Pris: 498,-
Allergener:Hvete, rug, egg, melk, sesam, sennep nøtter, mandel, valnøtt, selleri
Vegetar Tapas
Varmt:
Grilla grønsaker med estragon og sitron
Bakt blomkål, syrlig rødløk, grønne erter tilsmakt trøffel
Ovnsbakte små poteter med brunet smør og urter
Temperert:
Lettsyltet beter med tindved og valnøtt
Brokkoli, spisskumen og mandel
Byggrynsalat med stangselleri, jalapeno og paprika
Røkt norsk ost og grillet paprika
Tomatsalat med melon, basilikum & mozzarella
Marinerte oliven
Aioli
Humus
Tomatpesto
Nybakt focaccia
Pris: 398,-
Allergener: Melk, hvete, bygg, sesam, sennep, selleri, egg, sulfitt, valnøtt, mandel
Tapas
Varmt:
Chorizo & grilla grønnsaker med estragon & sitron
Langtidsbraisert svinesticks med koreansk BBQ glaze
Kyllingvinger fra Stange med sesongens inspirasjon
Morenepoteter fra Nøtterøy med brunet smør & urter
Temperert:
Langtidsmodnet coppa spekeskinke fra Tind
Kremet potetsalat med yoghurt, dill & oliven
Sommerkål og kikert salat med granateple mynte & feta
Modnet brie med vår egne fruktkompott
Salte mandler
Focaccia med rosmarin
Marinerte oliven
Aioli
Pris: 429,-
Allergener: Hvete, rug, egg, melk, sesam, sennep, soya, nøtter, mandel, selleri
Stor Tapas
Minimum 15 personer
Varmt:
Svineside med vår egen soya & koriander glaze
Chorizo med bakt paprika & timian
Våre klassiske kjøttboller i sugo de putanesca
Små urtepoteter med brunet smør & urter
Temperert:
Vår lettrøkte laks med dill & fennikel
Langtidsmodnet Tronfjell spekeskinke fra Tynset
Italiensk salami & oliven
Manchego & Provolone Dolce
Lettsylta tapas grønnsaker
Tomatsalat med melon, basilikum & mozzarella
Potetsalat med yoghurt, dill & oliven
Marinert rødbetesalat med valnøtt og tindved
Nybakt focaccia med rosmarin
Aioli
Tomatpesto
Pris: 539,-
Allergener: Hvete, rug, egg, melk, sennep, fisk, soya, nøtter, mandel, valnøtt, sulfit, selleri
Juleinspirert tapas
Varmt:
Pigwings med juleglaze
Chorizo & grillet grønnsaker med estragon og sitron
Morenepoteter fra Nøtterøy med brunet smør og dill
Utbeinet kyllinglår, sesongens grønt og romescosaus
Temperert:
Lettrøkt laks med ferskostkrem og fennikel
Søtpotetsalat med sultan rosin, hasselnøtt og tindved
Ingefærsyltet eple, sviske og sølvløk
Langtidsmodnet Coppaskinke fra Tind
Marinert rødbetesalat med valøtt og tindved
Italiensk salami
Brie med eple og tyttebærkompott
Focaccia
Aioli
Pris: 498,-
Allergener:Hvete, rug, egg, melk, sesam, sennep nøtter, mandel, valnøtt, selleri
Dessert til Tapas
Disse dessertene er spesielt laget for avslutning på et hyggelig måltid. Dessertene leveres ferdig anrettet i sylteglass.
Pasjonsfrukt curd
Pasjonsfrukt curd serveres med marengse, lakris, tindved gel
hasselnøtt krokan og tørket bringebær
Pris: 129,-
Allergi: Melk, egg, hasselnøtt, mandel, hvete
Yoghurt & Vanilje Pannacotta
Yoghurt og vanilje pannacotta serveres med bringebær gel, marinert ananas, karamellisert hvitsjokolade & tørket bringebær
Pris: 119,-
Allergi: melk