Vegetar Tapas
Tapas
Stor Tapas
Minimum 15 personer
Varmt:
Grilla grønsaker med estragon og sitron
Helstekt blomkål, syrlig rødløk, grønne erter tilsmakt trøffel
Ovnsbakte små poteter med brunet smør og urter
Varmt:
Chorizo & grilla grønnsaker med estragon og sitron
Langtidsbraisert svinesticks med koreansk BBQ glaze
Kyllingvinger fra Stange med sesongens inspirasjon
Morenepoteter fra Nøtterøy med brunet smør og urter
Varmt:
Svineside med vår egen soya og koriander glaze
Chorizo med bakt paprika & timian
Hjemmelagde kjøttboller i sugo de putanesca
Små urtepoteter med brunet smør
Temperert:
Lettsyltete rødbeter med tindved & valnøtt
Brokkoli, spisskumen og mandel
Byggryn, stangselleri, jalapeno og grønnpaprika
Røkt norsk ost og grillet paprika
Quinoa salat med hvite bønner, granateple & feta
Marinerte oliven
Aioli & Tomatpesto
Humus
Focaccia
Temperert:
Langtidsmodnet coppa skinke fra Tind
Kremet potetsalat med yoghurt, dill og oliven
Kikertsalat med rødkål, koriander & feta
Modnet brie, sesongens kompott
Salte mandler
Focaccia med rosmarin
Marinerte oliven
Aioli
Temperert:
Lettbakt og lettrøkt ørret med dill & fennikel
Langtidsmodnet Tronfjell spekeskinke fra Tynset
Italiensk salami & oliven
Manchego serveres med grillet paprika
Quinoa salat med hvite bønner, granateple & feta
Potetsalat med yoghurt, dill og oliven
Marinert rødbetesalat med valnøtt og tindved
Focaccia
Aioli
Tomatpesto
Pris: 379,-
Allergener: Melk, hvete, bygg, sesam, sennep, selleri, egg, sulfitt hasselnøtt, valnøtt, mandel
Pris: 398,-
Allergener: Hvete, rug, egg, melk, sesam, sennep, skalldyr, bløtdyr, fisk, soya, nøtter, mandel, selleri
Pris: 493,-
Allergener: Hvete, rug, egg, melk, sesam, sennep, skalldyr, bløtdyr, fisk, soya, nøtter, mandel, valnøtt, sulfit, selleri
Juleinspirert tapas
Varmt:
Pigwings med juleglaze
Chorizo & grillet grønnsaker med estragon og sitron
Morenepoteter fra Nøtterøy med brunet smør og dill
Utbeinet kyllinglår, sesongens grønt og romescosaus
Temperert:
Lettrøkt laks med ferskostkrem og fennikel
Søtpotetsalat med sultan rosin, hasselnøtt og tindved
Ingefærsyltet eple, sviske og sølvløk
Langtidsmodnet Coppaskinke fra Tind
Marinert rødbetesalat med valøtt og tindved
Italiensk salami
Brie med eple og tyttebærkompott
Focaccia
Aioli
Pris: 498,-
Allergener:Hvete, rug, egg, melk, sesam, sennep nøtter, mandel, valnøtt, selleri
Vegetar Tapas
Varmt:
Grilla grønsaker med estragon og sitron
Helstekt blomkål, syrlig rødløk, grønne erter tilsmakt trøffel
Ovnsbakte små poteter med brunet smør og urter
Temperert:
Lettsyltete rødbeter med tindved & valnøtt
Brokkoli, spisskumen og mandel
Byggryn, stangselleri, jalapeno og grønnpaprika
Røkt norsk ost og grillet paprika
Quinoa salat med hvite bønner, granateple & feta
Marinerte oliven
Aioli & Tomatpesto
Humus
Focaccia
Pris: 379,-
Allergener: Melk, hvete, bygg, sesam, sennep, selleri, egg, sulfitt hasselnøtt, valnøtt, mandel
Tapas
Varmt:
Chorizo & grilla grønnsaker med estragon og sitron
Langtidsbraisert svinesticks med koreansk BBQ glaze
Kyllingvinger fra Stange med sesongens inspirasjon
Morenepoteter fra Nøtterøy med brunet smør og urter
Temperert:
Langtidsmodnet coppa skinke fra Tind
Kremet potetsalat med yoghurt, dill og oliven
Kikertsalat med rødkål, koriander & feta
Modnet brie, sesongens kompott
Salte mandler
Focaccia med rosmarin
Marinerte oliven
Aioli
Pris: 398,-
Allergener: Hvete, rug, egg, melk, sesam, sennep, skalldyr, bløtdyr, fisk, soya, nøtter, mandel, selleri
Stor Tapas
Minimum 15 personer
Varmt:
Svineside med vår egen soya og koriander glaze
Chorizo med bakt paprika & timian
Hjemmelagde kjøttboller i sugo de putanesca
Små urtepoteter med brunet smør
Temperert:
Lettbakt og lettrøkt ørret med dill & fennikel
Langtidsmodnet Tronfjell spekeskinke fra Tynset
Italiensk salami & oliven
Manchego serveres med grillet paprika
Quinoa salat med hvite bønner, granateple & feta
Potetsalat med yoghurt, dill og oliven
Marinert rødbetesalat med valnøtt og tindved
Focaccia
Aioli
Tomatpesto
Pris: 493,-
Allergener: Hvete, rug, egg, melk, sesam, sennep, skalldyr, bløtdyr, fisk, soya, nøtter, mandel, valnøtt, sulfit, selleri
Juleinspirert tapas
Varmt:
Pigwings med juleglaze
Chorizo & grillet grønnsaker med estragon og sitron
Morenepoteter fra Nøtterøy med brunet smør og dill
Utbeinet kyllinglår, sesongens grønt og romescosaus
Temperert:
Lettrøkt laks med ferskostkrem og fennikel
Søtpotetsalat med sultan rosin, hasselnøtt og tindved
Ingefærsyltet eple, sviske og sølvløk
Langtidsmodnet Coppaskinke fra Tind
Marinert rødbetesalat med valøtt og tindved
Italiensk salami
Brie med eple og tyttebærkompott
Focaccia
Aioli
Pris: 498,-
Allergener:Hvete, rug, egg, melk, sesam, sennep nøtter, mandel, valnøtt, selleri
Dessert til Tapas
Disse dessertene er spesielt laget for avslutning på et hyggelig måltid. Dessertene leveres ferdig anrettet i sylteglass.
Pasjonsfrukt curd
Pasjonsfrukt curd serveres med marengse krunsj, lakris,
hasselnøtt krokan og tørket bringebær
Pris: 119,-
Allergi: Melk, egg, hasselnøtt, mandel, hvete
Yoghurt & Vanilje Pannacotta
Yoghurt og vanilje pannacotta serveres med marinert ananas, sitronverbena, karamellisert hvitsjokolade og tørket bringebær
Pris: 114,-
Allergi: melk