Klassisk julemat
Stor julematbuffet
Juletapas
Vår nystekte ribbe serveres med husets medisterkaker, julepølser, surkål, rødkål tilsmakt solbær, rørte tyttebær, julesaus og morenepoteter fra Nøtterøy med smør og dill.
Beregnet til 2 ganger servering.
Klassisk ribbe
Pinnekjøtt
Medisterkaker og julepølser
Vossakorv
Vår klassiske surkål
Kålrotstappe
Morenepoteter fra Nøtterøy med smør og dill
Rørte tyttebær & sennep
Julesaus
Pinnekjøtt sjy
Dessert:
Klassisk riskrem med ekte vanilje, syltet kirsebær & kirsebær saus
Varmt:
Pigwings med juleglaze
Gode pølser, syltet løk og tyttebær
Morenepoteter fra Nøtterøy med brunet smør og dill
Kyllingspyd med lårfilet av Stange kylling toppet med mojo rojo saus
Temperert:
Lettrøkt laks med ferskostkrem og fennikel
Søtpotetsalat med sultan rosin, hasselnøtt og tindved
Langtidsmodnet Coppa skinke fra Tind
Norsk Alpe Ost
Appelsin braisert fennikel, saltbakte beter valnøtt & estragon
Italiensk salami
Brie med julens kompott
Focaccia
Aioli
Pris: 398,-
Pris:
639,- med riskrem dessert
550,- uten dessert
Pris: 545,-
Allergener: Melk, gluten, sennep, selleri
Allergener: Melk, sennep, gluten, hvete
Allergener: Melk, sennep, gluten, hvete, mandel, fisk, hasselnøtt, valnøtt, selleri, egg
Klassisk julemat
Vår nystekte ribbe serveres med husets medisterkaker, julepølser, surkål, rødkål tilsmakt solbær, rørte tyttebær, julesaus og morenepoteter fra Nøtterøy med smør og dill.
Beregnet til 2 ganger servering.
Pris: 398,-
Allergener: Melk, gluten, sennep, selleri
Stor julematbuffet
Klassisk ribbe
Pinnekjøtt
Medisterkaker og julepølser
Vossakorv
Vår klassiske surkål
Kålrotstappe
Morenepoteter fra Nøtterøy med smør og dill
Rørte tyttebær & sennep
Julesaus
Pinnekjøtt sjy
Dessert:
Klassisk riskrem med ekte vanilje, syltet kirsebær & kirsebær saus
Pris:
639,- med riskrem dessert
550,- uten dessert
Allergener: Melk, sennep, gluten, hvete
Juletapas
Varmt:
Pigwings med juleglaze
Gode pølser, syltet løk og tyttebær
Morenepoteter fra Nøtterøy med brunet smør og dill
Kyllingspyd med lårfilet av Stange kylling toppet med mojo rojo saus
Temperert:
Lettrøkt laks med ferskostkrem og fennikel
Søtpotetsalat med sultan rosin, hasselnøtt og tindved
Langtidsmodnet Coppa skinke fra Tind
Norsk Alpe Ost
Appelsin braisert fennikel, saltbakte beter valnøtt & estragon
Italiensk salami
Brie med julens kompott
Focaccia
Aioli
Pris: 545,-
Allergener: Melk, sennep, gluten, hvete, mandel, fisk, hasselnøtt, valnøtt, selleri, egg
Tilvalg:
Marinerte tigerreker i krydret saus med mango (skalldyr)
Pris: 55,-
***
Klassiske juleribbe med vår rødkål tilsmakt solbær
Pris: 79,-
***
Kjøttboller i tomatisert saus med urter (selleri, sennep)
Pris: 55,-
***
Medisterkake og surkål (selleri, melk, sennep)
Pris: 49,-
***
Vår egne rødkål tilsmakt solbær
Pris: 29,-
Dessert til Julemat
Disse dessertene er spesielt laget for avslutning på et hyggelig måltid. Dessertene leveres ferdig anrettet i sylteglass.
Klassisk riskrem med ekte vanilje
Klassisk riskrem med ekte vanilje
Syltet kirsebær og kirsebær saus
Pris: 99,-
Allergi: Melk
Yoghurt & Vanilje Panna cotta-
Yoghurt og vanilje panna cotta
Eplekompott med julens smaker & kanel crumble
Pris: 119,-
Allergi: Melk
Melkesjokolademousse med pepperkakekrønsj
Melkesjokolademousse med pepperkakekrønsj
Kirsebærgelé, oxalis og syltet kirsebær
Pris: 129,-
Allergi: Melk, egg, soya, hvete, gluten
Ta kontakt, så skreddersyr vi et tilbud!