Klassisk julemat

Stor julematbuffet

Juletapas

Vår nystekte ribbe serveres med husets medisterkaker, julepølser, surkål, rødkål tilsmakt solbær, rørte tyttebær, julesaus og morenepoteter fra Nøtterøy med smør og dill.

Beregnet til 2 ganger servering.

Klassisk ribbe
Pinnekjøtt
Medisterkaker og julepølser
Vossakorv
Vår klassiske surkål
Kålrotstappe
Morenepoteter fra Nøtterøy med smør og dill
Rørte tyttebær & sennep
Julesaus
Pinnekjøtt sjy

Dessert:

Klassisk riskrem med ekte vanilje, syltet kirsebær & kirsebær saus

Varmt:
Pigwings med juleglaze
Gode pølser, syltet løk og tyttebær
Morenepoteter fra Nøtterøy med brunet smør og dill
Kyllingspyd med lårfilet av Stange kylling toppet med mojo rojo saus

Temperert:
Lettrøkt laks med ferskostkrem og fennikel
Søtpotetsalat med sultan rosin, hasselnøtt og tindved
Langtidsmodnet Coppa skinke fra Tind
Norsk Alpe Ost
Appelsin braisert fennikel, saltbakte beter valnøtt & estragon
Italiensk salami
Brie med julens kompott
Focaccia
Aioli

Pris: 398,-

Pris:

639,- med riskrem dessert

550,- uten dessert

Pris: 545,-

Allergener: Melk, gluten, sennep, selleri

Allergener: Melk, sennep, gluten, hvete

Allergener: Melk, sennep, gluten, hvete, mandel, fisk, hasselnøtt, valnøtt, selleri, egg

Klassisk julemat

Vår nystekte ribbe serveres med husets medisterkaker, julepølser, surkål, rødkål tilsmakt solbær, rørte tyttebær, julesaus og morenepoteter fra Nøtterøy med smør og dill.

Beregnet til 2 ganger servering.

Pris: 398,-

Allergener: Melk, gluten, sennep, selleri

Stor julematbuffet

Klassisk ribbe
Pinnekjøtt
Medisterkaker og julepølser
Vossakorv
Vår klassiske surkål
Kålrotstappe
Morenepoteter fra Nøtterøy med smør og dill
Rørte tyttebær & sennep
Julesaus
Pinnekjøtt sjy

Dessert:

Klassisk riskrem med ekte vanilje, syltet kirsebær & kirsebær saus

Pris:

639,- med riskrem dessert

550,- uten dessert

Allergener: Melk, sennep, gluten, hvete

Juletapas

Varmt:
Pigwings med juleglaze
Gode pølser, syltet løk og tyttebær
Morenepoteter fra Nøtterøy med brunet smør og dill
Kyllingspyd med lårfilet av Stange kylling toppet med mojo rojo saus

Temperert:
Lettrøkt laks med ferskostkrem og fennikel
Søtpotetsalat med sultan rosin, hasselnøtt og tindved
Langtidsmodnet Coppa skinke fra Tind
Norsk Alpe Ost
Appelsin braisert fennikel, saltbakte beter valnøtt & estragon
Italiensk salami
Brie med julens kompott
Focaccia
Aioli

Pris: 545,-

Allergener: Melk, sennep, gluten, hvete, mandel, fisk, hasselnøtt, valnøtt, selleri, egg

Tilvalg:

Marinerte tigerreker i krydret saus med mango (skalldyr)
Pris: 55,-
***
Klassiske juleribbe med vår rødkål tilsmakt solbær
Pris: 79,-
***
Kjøttboller i tomatisert saus med urter (selleri, sennep)
Pris: 55,-
***
Medisterkake og surkål (selleri, melk, sennep)
Pris: 49,-
***
Vår egne rødkål tilsmakt solbær
Pris: 29,-

Dessert til Julemat

Disse dessertene er spesielt laget for avslutning på et hyggelig måltid. Dessertene leveres ferdig anrettet i sylteglass.

Klassisk riskrem med ekte vanilje

Klassisk riskrem med ekte vanilje
Syltet kirsebær og kirsebær saus

Pris: 99,-

Allergi: Melk

Yoghurt & Vanilje Panna cotta-

Yoghurt og vanilje panna cotta
Eplekompott med julens smaker & kanel crumble

Pris: 119,-

Allergi: Melk

Melkesjokolademousse med pepperkakekrønsj

Melkesjokolademousse med pepperkakekrønsj
Kirsebærgelé, oxalis og syltet kirsebær

Pris: 129,-

Allergi: Melk, egg, soya, hvete, gluten

Ta kontakt, så skreddersyr vi et tilbud!

Ta kontakt

Privacy Preference Center